Rólunk

A hétköznapok során rengeteg időt és pénzt áldozunk otthonunkra, autónkra, hobbinkra, ugyanakkor nem fordítunk kellő figyelmet egészségünk megőrzésére. Csak akkor eszmélünk, ha már komoly a baj!

A hazánkban és világszerte vezető haláloknak számító szív- és érrendszeri betegségek  évtizedes folyamat eredményeként alakulnak ki, ezért már fiatalon fontos az egészségi állapot felmérése és a kockázatok feltérképezése.

Új-generációs kardiológiai szűrésprogramunkkal szeretnénk mindenki számára elérhetővé tenni a professzionális kardiológiai vizsgálatokat. Nyugodt környezetet, exkluzivitást, teljes odafigyelést és célzott vizsgálatokat biztosítani azok számára, akik számára fontos, hogy a pénzükért értéket kapjanak és nem akarnak órák hosszat állami intézményekben várakozni.

Szervezett, időtakarékos szűréseket szervezni azoknak a vállalatoknak, akik törődnek alkalmazottaik egészségével, tisztában vannak azzal, hogy mit jelent, ha valaki akár csak pár hétre is betegség miatt kiesik a munkából.

Dr. Aradi Dániel PhD

Orvosigazgató, kardiológus szakorvos, egyetemi adjunktus

Tudjon meg többet a szűrés menetéről

A szűrésprogram vizsgálatai az Európai Kardiológus Társaság szakmai irányelvei és a Magyar Kardiológusok Társaságának szakmai ajánlásai alapján lettek összeállítva.
 

Pillantson be mindennapjainkba

Galériánkon keresztül ismerje meg szűrésprogramunk menetét, tekintse meg fontosabb pillanatainkat!