Támogatóink

Magyar Kardiológusok Társasága

Magyar Kardiológusok Társasága

A Magyar Kardiológusok Társasága (MKT) a magyar kardiológus szakma legjelentősebb hivatalos szervezete. A CardioMobile új-generációs kardiológiai szűrésprogram az MKT által szakmailag támogatott és elismert értéket képvisel, mely kiemeli a jelenleg elérhető szűrésprogramok közül.

Roche Magyarország

Roche Magyarország

A Roche a világ elsőszámú diagnosztikai vállalata, az orvosi vizsgálatokhoz szükséges berendezések széles skáláját biztosítja. Egyedülálló, innovatív, korszerű és megbízható megoldásokat kínál mind a labordiagnosztika, mind a páciens monitorozás terén, ezzel elősegítve a diagnosztikai és szűrővizsgálatok hatékonyságát. A CardioMobile-ok a legmodernebb Roche diagnosztikai eszközökkel várják mindazokat, akik valóban odafigyelnek az egészségükre.

Naurel

Naurel

A Naurel világszerte népszerű, ugyanakkor hazánkban még nem vagy kevéssé ismert organikus márka készítményeit hozza el Magyarországra, köztük test- és babaápolási készítményeket, intim higiéniai és sminktermékeket, biológiailag lebomló pelenkákat és vegyszermentes háztartási szereket. A natúr alapanyagokból készült termékek mentesek a káros vegyi anyagoktól, a mesterséges színezékektől, illatanyagoktól és tartósítószerektől, melyet nemzetközi minősítő szervezetek pecsétjei garantálnak. A Naurel a természetesség, a környezetvédelem és az egészségmegőrzés filozófiája mellett kötelezte el magát.

Sponsorem

Sponsorem

A Sponsorem elektronikus utalványok kibocsátója és forgalmazójaként biztosítja a CardioMobile cafeteria hátterét. Innovatív vállalkozásként a béren kívüli juttatások újgenerációs megvalósításának és a cégek költségcsökkentésének specialistája. Ajándék, számítógép-használati, sport- és kulturális e-utalványaival hatékonyan támogatja mind a munkáltatók, mind a munkavállalók mindennapjait. Az egészségmegőrzés és a szűrővizsgálatok fontosságának szem előtt tartása egybe cseng a cég filozófiájával.

Billingo

Billingo

A Billingo biztosítja a CardioMobile számlázó rendszerét, valamint alapítói nevéhez fűződik a szűrővizsgálatok egyedi igényei szerint kialakított informatikai rendszere is. A Billingo a számlázás és számlakezelés legújabb generációjának szakértője. Komplex vállalatirányítási rendszer nélkül, egyszerűen és gyorsan képes kezelni a kimenő és bejövő számlákat, átlátható képet adva a cég pénzügyeiről.

Tudjon meg többet a szűrés menetéről

A szűrésprogram vizsgálatai az Európai Kardiológus Társaság szakmai irányelvei és a Magyar Kardiológusok Társaságának szakmai ajánlásai alapján lettek összeállítva.
 

Pillantson be mindennapjainkba

Galériánkon keresztül ismerje meg szűrésprogramunk menetét, tekintse meg fontosabb pillanatainkat!